2009. augusztus 28., péntek

Lövész szeminárium

Megvolt a hónap utolsó lövész szemináriuma. Lőttünk karabéllyal világosban, fegyverváltással, sötétben pisztolyokkal (parától a glock-ig) gyakoroltunk lámpás technikákat, stb. Szerintem jó volt..... Képek holnap, kisfilm pedig nemsokára.Jó pihenést mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Üdv srácok! Nagyon tuti volt a képzés! :) Mindig tudtok újat mutatni, amit hasznosítani tudunk. Reméljük az "újoncoknak" is tetszett és legközelebb is eljönnek! Minél többen vagyunk annál jobb, hisz egymástól is tudunk sokat tanulni!
    Nagyon várjuk a következőt és az újabb kihívásokat!!! :D

    Előző megjegyzéshez! Balázs! Te hol voltál tegnap?? A köszönés nem egy emberen múlik.. Érdekes módon nekünk köszöntek, sőt velünk egész idő alatt normálisan viselkedtek és rendesek voltak! Még azt is megengedték, hogy "Tell Vilmost" játszunk... na jóó, azért az almát senki sem tette volna fel a fejére.. :D

    Újoncok!! :)
    Reméljük az előző hozzászólás nem befolyásol senkit abban, hogy legközelebb is eljöjjetek (hisz ez nem általános vélemény)! Mi, mint törzstagok, egyáltalán nem osztjuk ezt! Ahogy láttuk, ti is jól éreztétek magatokat! Mindenkit visszavárunk!! :)

    Köszi mindent!

    Börni & Sanci

    VálaszTörlés